Bjerringbro, byen ved strømmen

På trods af sin lille størrelse så har Bjerringbro meget at tilbyde turister. Her kan I blandt andet nyde godt af byens udvalg af hyggelige spisesteder, der foruden vores egen restaurant på hotellet omfatter et pizzeria, grill samt en italiensk restaurant. BjerringbroSå I kommer med garanti ikke til at gå sultne i seng under jeres ophold. Derudover har byen de sædvanlige supermarkeder såsom Netto, SuperBrugsen, Spar og Lidl, så uanset jeres dagligvarebehov, så finder I det med garanti i Bjerringbro. Hvis I ikke finder det I skal bruge i de gængse dagligvarebutikker, har byen ligeledes et stort udvalg af hyggelige specialbutikker, hvor I får en kyndig og professionel vejledning af de meget venlige ejere.

Foruden de sædvanlige indkøbsfaciliteter og restauranter har Bjerringbro et fascinerede udvalg af seværdigheder, der garanterer jer et uforglemmeligt ophold i byen. Vores fabelagtige Gudenådalens museum bringer jer tilbage til old- samt vikingetiden med dets mange fund fra denne tid. Selve området omkring Gudenådalens museum har en afslappende park, hvor I kan lade jer betage af de mange kopier af gamle runesten. Hvis I ønsker et lidt højere aktivitetsniveau, kan I udfordre jer selv med en eftermiddag i byens svømmehal, der ligger i gåafstand fra hotellet.

Sidst men ikke mindst bliver Bjerringbro kaldet ”Byen ved strømmen”, grundet dens beliggenhed direkte ved Danmarks længste vandløb, Gudenåen. Dette garanterer jer for nogle helt unikke samt smukke naturlige omgivelser, når I bevæger jer lidt uden for byen. I har ligeledes muligheden for at leje en kano i byen, som I kan sejle i på Gudenåen på strækningen fra Ry til Randers. Såfremt I har startet jeres kanotur et sted før Bjerringbro, og har brug for at overnatte et sted at sove under jeres ophold I Bjerringbro, så kan I altid ringe til os, så sørger vi for at gøre et værelse klar til jer så snart I ankommer til byen.