Festlige øjeblikke i afslappende rammer

Enhver fest har brug for at blive afholdt et sted, hvor der er plads til alle gæsterne, og som garanterer for en uforglemmelig aften. bjerringbro-holidayDerfor vil det glæde os at byde dig og dine gæster velkomne til at fejre jeres store begivenhed i vores store festlokale. Vi sørger for alt I skal bruge i forbindelse med festen, det eneste I skal gøre, er at slappe af og nyde festlighederne. Derudover stiller vi vores hotelværelser til rådighed, såfremt I ønsker dette.

Festlokaler til enhver lejlighed

Hvad enten I har brug for et sted at afholde konfirmation, bryllup, reception, barnedåb, mormors runde fødselsdag, et firmaarrangement eller noget helt andet, så er vores store festlokale som skabt til netop dette. Vi står for det hele, det eneste I skal sørge for, er at vælge menuen, drikkevarerne samt hvorvidt I ønsker at reservere hotelværelser til de af jeres gæster, som kommer langvejs fra.

I skal blot give os et kald, hvor vi herefter kontrollerer hvorvidt jeres pågældende dato for jeres begivenhed er ledig. Herefter aftaler vi sammen den menu, som I ønsker til den pågældende dag. Såfremt I ønsker mad leveret fra et andet sted, stiller vi vores køkken til rådighed, så I kan anrette det i sanitære rammer. Vi tilbyder ligeledes indkøb af drikkevarer, samt servering af mad til den pågældende festlige begivenhed.

Vi sørger for maden

Såfremt I har brug for at servere mad i forbindelse med jeres begivenhed, er vi ligeledes i stand til at tilbyde jer en fantastisk menu til en yderst favorabel pris. Vi sammensætter en menu, som passer til netop jeres ønsker samt begivenhed. Vores kyndige køkkenchef vil derfor lytte til jeres ønsker i forhold til menu, men vil med sin baggrundsviden og med mange års erfaring i et køkken, være i stand til at kunne rådgive jer i forhold til den perfekte sammensætning af menuen. Selvom vi primært serverer danske retter, kan vi i forbindelse med festlige begivenheder tilberede andre retter, dog inden for rimelighedens grænser.

Da maden bliver tilberedt i vores køkken, kan i være sikre på at alt bliver serveret direkte efter tilberedning. Så når I indtager festmåltidet kan i trygt stole på at det varme er varmt og det kolde koldt.

Hvis I ønsker at vide mere, anbefaler vi at I kontakter Hotel Madsen og få yderligere informationer omkring vores festlokaler, mulighed for overnatninger i forbindelse med disse, og hør mere om vores aktuelle tilbud.

Vi ser frem til at høre fra, samt servicere dig i den nærmeste fremtid.