Forkæl jer selv med et weekendophold

Alle har brug for at forkæle sig selv med et romantisk weekendophold for to, en uforglemmelig oplevelse med den nærmeste familie eller med nogle gode venner.

Nyd et weekendophold på Hotel Madsen i Bjerringbro, hvor I kan slappe af i vores afslappende omgivelser, selvom I befinder jer i centrum af byen. Herfra er der muligheder for at opleve forskellige aktiviteter for hele familien.

Hotel Madsen tilbyder jer unikke og afslappende rammer på vores centralt beliggende hotel i centrum af Bjerringbro. Selvom hotellet ligger i centrum af byen, garanterer vi for et uforglemmeligt samt afslappende ophold, hvor vi altid står til rådighed for at imødekomme jeres behov.

Lige nu tilbyder vi et weekendophold for 850 kroner pr. person, hvor I bliver forkælet med en lækker 2-retters menu til aftensmaden samt en stor morgenmadsbuffet. Selve maden er lavet i vores restaurant med friske danske råvarer efter årstiden, hvilket garanterer jer en unik smagsoplevelse.

rsz_54138539Bjerringbro ligger ikke mere end 50 kilometers penge fra Aarhus, hvorfor der er rige muligheder for at besøge de mange attraktioner, som Jyllands hovedstad har at byde på. Nyd for eksempel den smukke udsigt over byen fra toppen af Aros, spis en god frokost ved Åen eller nyd godt af de fantastiske shopping-muligheder i Aarhus’ spændende og livlige gågader.

Vi tilbyder også ekstra overnatninger i tillæg, i forbindelse med forlængede weekendophold til meget attraktive priser, hvor I har mulighed for at ankomme tidligere eller rejse senere. Hvis I har specielle behov i forbindelse med jeres weekendophold, vil vi gøre alt der står i vores magt for at imødekomme disse, eftersom vores mantra er, hvis vores gæster er glade, så kan vi også tillade os at være glade.

Kontakt Hotel Madsen og få svar på spørgsmål om overnatninger, hør alt om aktuelle tilbud, bliv opdateret på menuen i vores restaurant og reserver dit næste weekendophold på hotellet.