Madsens Hotel er et charmerende og centralt beliggende hotel direkte i centrum af Bjerringbro, hvilket betyder, at alt hvad vores hyggelige by har at tilbyde, ligger i gåafstand fra hotellet. Vi tilbyder jer 38 rummelige hotelværelser, som alle er forsynet med de bekvemmeligheder, som I har brug for, for at få et uforglemmeligt ophold på vores hotel. Derudover har vi en fantastisk restaurant med en velrenommeret køkkenchef, som egenhændigt har udvalgt en unik menu bestående af danske retter, som varierer afhængig af årstiden, hvilket garanterer jer vellavede retter med friske, danske råvarer året rundt samt en helt unik madoplevelse.

Vores centrale beliggenhed i centrum af Bjerringbro garanterer jer et unikt udgangspunkt under jeres ophold i byen. Her har I nem adgang til byens store udvalg af fantastiske restauranter, hyggelige specialbutikker samt byens primære seværdigheder såsom Bjerringbro Svømmehal, Grundfos samt Danmarks længste vandløb, Gudenåen.

Udover vores restaurant og hotel tilbyder vi jer ligeledes muligheden for, at I kan afholde fester på hotellet, hvor vi sørger for alt lige fra maden, serveringen og til overnatningen. Vi garanterer jer dermed en komplet festløsning uanset om I skal afholde bryllup, konfirmation, firmarelaterede arrangementer, fødselsdag, barnedåb eller noget helt andet. I skal blot ringe til os et godt stykke tid i forvejen og reservere hotellet. Derefter tager vi en samtale, omkring hvilke ønsker I har i forhold til menuen, drikkevarerne, udsmykning samt hvor mange hotelværelser I ønsker at reservere i forbindelse med begivenheden. Vi sørger herefter for at arrangere alt for jer, så det eneste I skal bekymre jer om, er at nyde jeres fest i vores store festsal.

Såfremt I ønsker at lave en forespørgsel på en reservation af et hotelværelse, ønsker at spise på vores restaurant eller gerne vil have en uforpligtende samtale omkring udlejning af vores store festsal, er I velkomne til at kontakte os via telefon, så står vi klar til at servicere jer uanset jeres behov.

    Navn

    E-mail

    Stof

    Besked