Velkommen til Hotel Madsen

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi igen åbner dørene for vores skønne hotel. Derfor får I nu igen muligheden for at overnatte på et af Bjerringbros mest charmerende hoteller, der ligeledes tilbyder jer en fantastisk central beliggenhed. Vi er hører til på Storegade i Bjerringbro, hvilket sikrer jer et helt unik udgangspunkt under jeres ophold. Herfra har I nem adgang til Bjerringbros gågade med dets mange butikker, restauranter samt indkøbsmuligheder såsom Netto og SuperBrugsen, som ligger inden for en gåafstand af blot 5 minutter fra vores hotel. Vi garanterer jer derfor en unik beliggenhed i centrum af Bjerringbro, og garanterer ligeledes for, at vi vil gøre alt hvad der står i vores magt, for at sikre at I får et uforglemmeligt og afslappende ophold. Vi har en stor række af parkeringspladser direkte uden for hotellet, så I skal ikke bekymre jer om parkering under jeres ophold.

Vores restaurant serverer danske retter

Såfremt I ikke ønsker at spise på Bjerringbros store udvalg af restauranter, har vi en restaurant på hotellet, som serverer forskellige retter dagligt efter årstiden. Vi specialiserer os primært i at servere højkvalitets danske retter lavet af friske råvarer. Eksempler på vores altid omskiftelige menu er blandt andet frikadeller med grønærter og gulerødder, rødspættefilet med persillesovs samt kalvesteg med grøntsager og sauce.zharkoe Derudover tilbyder vi den første fredag om måneden muligheden for, at I kan nyde godt af vores fantastiske buffet til en yderst favorabel pris. Hvilken slags buffet varierer ligeledes efter årstiden, hvor vi i sommermånederne serverer en grill-buffet, mens vi i December måned tilbyder jer en fantastisk julebuffet.

Som sagt er vores menu forskellig fra uge til uge og fra dag til dag, hvilket giver en unik smagsoplevelse, hver gang I spiser i vores fantastiske restaurant. Vores kyndige køkkenchef sørger altid for at sammensætte en unik menu, som er baseret på årstiden, hvilket betyder, at I på vores restaurant altid får en unik smagsoplevelse, som I med garanti aldrig glemmer.

Madsen Hotel til festlige begivenheder

Vi tilbyder jer ligeledes muligheden for, at I kan holde jeres fester på hotellet, hvor vi sørger for tilberedning og servering af mad og drikkevarer, samt værelserne til overnatning. Hvad enten I skal holde en konfirmation, bryllup, firmakonference, fødselsdag eller noget helt andet, så står vi klar til at imødekomme jeres ønsker i forhold til specielle ønsker til menuen og indkvartering. Vi garanterer jer dermed en helt unik oplevelse, hvor det eneste I skal tænke på, er at nyde festlighederne, så sørger vi for resten.

Jeres guide til stationsbyen Bjerringbro

Bjerringbro er en lille charmerende stationsby med 7.500 indbyggere, men har dog stadigvæk et stort udvalg af aktiviteter og seværdigheder, både i og uden for bygrænsen. Byen er primært kendt for at husere Grundfos, hvilket ligeledes gør vores hotel til et attraktivt sted at overnatte i forbindelse med forretningsmøder. Selve Grundfos ligger blot 1,5 kilometer fra vores hotel, som I enten har mulighed for at nå via almindelig gang eller via buslinje 73, som kører direkte uden for hotellets døre.

Heldigvis findes der mange andre gode grunde til at booke sig ind på vores charmerende hotel, eftersom Bjerringbro også har et stort udvalg af aktiviteter og seværdigheder, som appellerer til folk i alle aldre. Herfra har I blandt andet muligheden for at begynde jeres kanotur i Danmarks største å, hvor I på strækningen fra Ry til Randers kan nyde en afslappende tur i åens smukke naturlige omgivelser. Derudover har Bjerringbro en fantastisk svømmehal, hvor I kan nyde en afslappende dag sammen med familien, samt Gudenådalens Museum, hvor I blandt andet kan se et stort udvalg af old- og vikingefund fundet omkring Nørreåen og Gudenåen. Museet har også en stor park, hvor I kan se et stort udvalg af kopier af gamle runesten.

Bjerringbro har ydermere et stort udvalg af hyggelige specialbutikker, hvor vi garanterer, at I kommer til at finde noget, som ikke findes på landkortet andre steder i Danmark.

Eftersom Bjerringbro ikke er en specielt stor by, er alle ovenstående aktiviteter samt butikker i gåafstand fra Madsens Hotel. Vores beliggenhed, dejlige restaurant, velholdte omgivelser samt vores altid smilende personale garanterer jer dermed for, at I får et uforglemmeligt ophold på hotellet, som I sent kommer til at glemme.