Vores restaurant

Hotel Madsen har en fantastisk restaurant, som udelukkende serverer danske retter lavet med årstidens friske råvarer. Eksempler på vores altid omskiftelige menu er blandt andet frikadeller med grønærter og gulerødder, rødspættefilet med persillesovs samt kalvesteg med grøntsager og sauce.

Derudover tilbyder vi den første fredag om måneden muligheden for, at I kan nyde godt af vores fantastiske buffet, til en yderst favorabel pris. shvedskyi-stolHvilken slags buffet varierer ligeledes efter årstiden, hvor vi i sommermånederne serverer en grill-buffet, mens vi i December måned tilbyder jer en uforglemmelig julebuffet. Hvilken buffet vi har afhænger af årstiden, så vi anbefaler jer, at I holder jer opdateret ved at besøge vores hjemmeside eller ringe til os.

Som sagt er vores menu forskellig fra uge til uge og fra dag til dag, hvilket garanterer jer en unik smagsoplevelse, hver gang I spiser i vores fantastiske restaurant. Vores kyndige køkkenchef sørger altid for at sammensætte en unik menu, som er baseret på årstiden, hvilket betyder, at I på vores restaurant altid får en unik smagsoplevelse, som I med garanti aldrig glemmer.

Lige nu tilbyder vi dagens ret for blot 99 kroner, såfremt I spiser den i vores restaurant. Ønsker I i stedet take-away, kan I nyde dagens ret til kun 65 kroner. Derudover har I muligheden for at sætte tænderne i vores lækre 2 eller 3-retters menu til henholdsvis 215 og 265 kroner.

Mors mad med et tvist

Hos Madsens Hotel serverer vi udelukkende danske retter, næsten som vor mor lavede den. Vores køkkenchef har dog skabt en unik menu med en nyfortolkning af elskede danske retter som frikadeller med grønærter og gulerødder, rødspættefilet med persillesovs samt kalvesteg med grøntsager og sauce. Smagen er dog næsten den samme, og vil med garanti vække gode minder fra barndommen, hvor mor lavede maden for jer. Ligesom hjemme ved mor, sørger vi for, at I ikke går sultne i seng, eftersom vores serveringer er yderst generøse.

Alle vores retter bliver lavet med årstidens råvarer, hvilket garanterer jer, at I altid får en unik smagsoplevelse hver gang I spiser i vores restaurant. Vi laver ligeledes alt vores mad fra bunden, eftersom vi har en stor kærlighed for mad. En kærlighed som vi ønsker at dele med jer, eftersom vi ønsker at gøre jeres ophold samt madoplevelse helt unik hver gang I spiser eller opholder jer på hotellet.

Kontakt Hotel Madsen og få svar på spørgsmål om overnatninger, hør alt om aktuelle tilbud, bliv opdateret på menuen i vores restaurant og reserver dit næste ophold på hotellet.