Weekendophold i Bjerringbro

Forkæl dig selv, din kone eller kæreste med et weekendophold i ”Byen ved strømmen” på Madsens Hotel. Hos Madsens Hotel er vi kendt for til enhver tid at forkæle vores gæster, hvilket også vil være tilfældet, såfremt I vælger at afholde et afslappende weekendophold i Bjerringbro hos os. Madsens Hotel tilbyder jer en unik central beliggenhed på Storegade i Bjerringbro med nem adgang til byens gågade, restauranter, butikker samt seværdigheder.

rsz_bjerringbro_gågadeMadsens Hotel byder på 38 lyse samt moderne indrettede værelser, som garanterer for afslappende og hyggelige stunder under jeres ophold i byen. Derudover kan I forvente en stor indbydende morgenbuffet med alt fra kaffe, te, hjemmebagt morgenbrød samt et stort udvalg af oste og pålæg. Vi tilbyder jer ligeledes en fantastisk aftenmenu bestående af 2 retter tilberedt af vores kyndige køkkenchef, som specialiserer sig i klassiske danske retter tilberedt med sæsonens friske råvarer.

I vores restaurant kan I forvente at få serveret alt fra svinekam med grøntsager, dansk bøf med bløde løg, fiskefilet med kartofler og persillesovs, skinke med pommes sautes, kalvemedallion samt nyfortolkninger af klassiske danske desserter såsom Pære Belle Helene med hjemmelavet vaniljeis og citronfromage. Vores menu skifter fra uge til uge, men I kan holde jer ajour med vores fantastiske menu på vores hjemmeside eller ved at ringe til os.

Weekendophold i centrum af ”Byen ved strømmen”

Madsens Hotel tilbyder jer en unik central beliggenhed i centrum af ”Byen ved strømmen”, Bjerringbro, hvilket garanterer jer for et komfortabelt weekendophold på vores hotel. Selvom I afholder jeres weekendophold midt i byen, garanterer vi for, at I kan slappe af I rolige omgivelser. Vi står altid klar til at imødekomme jeres behov under jeres ophold, uanset hvornår på døgnet det er.

Udover vores fantastisk indbydende hotel, har Bjerringbro ligeledes meget at byde på under jeres tid i byen, så I kommer med garanti ikke til at kede jer. Her kan I blandt andet nyde en afslappende eftermiddag i byens svømmehal, lade jer bespise på byens restauranter eller gå på opdagelse i de mange butikker i byens gågade. Derudover kan i aflægge et besøg på Gudenådalens museum der bringer jer tilbage til old- samt vikingetiden med dets mange fund fra denne tid. Selve området omkring Gudenådalens museum har en afslappende park, hvor I kan lade jer betage af de mange kopier af gamle runesten. I har også muligheden for at leje en kano i byen, som I kan sejle i på Gudenåen på strækningen fra Ry til Randers.

Bjerringbro ligger blot 50 kilometer fra Aarhus, hvorfor der også er rigt med muligheder for at besøge de mange attraktioner, som Aarhus har at byde på. Prøv for eksempel at nyde den smukke udsigt over byen fra toppen af Aros, nyd en god frokost ved Åen eller de fantastiske shopping-muligheder i Aarhus’ spændende gågader.

Lige nu tilbyder vi et weekendophold for 850 kroner pr. person, hvor I bliver forkælet med 2-retters menuer til aftensmaden samt en stor morgenmadsbuffet. Selve maden er lavet i vores restaurant med friske danske råvarer efter årstiden, hvilket garanterer jer en unik smagsoplevelse.

Vi kan også tilbyde ekstra overnatninger i tillæg, i forbindelse med forlængede weekendophold til meget attraktive priser, hvor I har mulighed for at ankomme tidligere eller rejse senere. Hvis I har specielle behov i forbindelse med jeres weekendophold, vil vi gøre alt der står i vores magt for at imødekomme disse, eftersom vores mantra er, hvis vores gæster er glade, så kan vi også tillade os at være glade.

Kontakt Hotel Madsen og få svar på spørgsmål om overnatninger, hør alt om aktuelle tilbud, bliv opdateret på menuen i vores restaurant og reserver dit næste weekendophold.